Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Vågnet kl. 00:35

Er vågnet efter at være gået helt fredag-aften-kold. Jeg ville helst sove videre, men skulle huske tosse-pillerne. En hvid, en lyserød og to i hvid + gul colorcombi.

Jeg vågnede med dårlig samvittighed. Over at have en plads hos psykiateren i en periode med bedring, hvor jeg ikke ligger og bider i gulvtæppet, så at sige. Jeg har dårlig samvittighed over for dem, der har det virkelig dårligt. Lige nu!

Jeg optager en plads i den travle mands kalender, og jeg tror, at jeg ikke har ret til den plads.

Under samvittigheden kan jeg mærke noget andet. Jeg frygter, at han siger: “Så! Nu er du fin! Der er ikke noget i vejen med dig!”.

For det er der. Og jeg har ikke andre håb om hjælp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *