Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Total elendigt syn

Total elendigt syn

Det kom meget bag på mig, at mit syn i løbet af nul komma dut ændrede sig fra halvdårligt til heldårligt… Optikeren spurgte diskret til stress eller medicin, og det kunne jeg jo kun svare bekræftende til.

Så jeg håber på supersyn som ekstra bonus, når fanden ellers vil være så venlig at skride ud af mit synsfelt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *