To år!!!

Slap af! Det kan sgu da ikke overraske, når jeg ikke har haft lyst til at skrive noget. Det har jeg så lige nu, men for fuck det er er lige i overkanten at remse begivenheder op… det væsentligste og vildeste er dog:

Min mor døde på min fødselsdag for tre uger siden, og jo mere jeg siger det eller skriver det, jo mere virkeligt bliver det. Derfor ikke mere om det nu.

Jeg er slet ikke tosset alligevel! Eller jo, det er jeg vel, men det viste sig i efteråret, at min (ellers ikke) fladpandede læge igennem årene har overset/ignoreret/ikke lagt to ot to sammen, at jeg har gået med gallopperende d-vitamin mangel, b12-vitamin mangel, lavt stofskifte og en autoimmun sygdom, der alle hver for sig og da især i fællesskab kan levere den buffet af psykiske og fysiske symptomer, jeg har forsøgt at balancere. For HELVED! Anyways, ok – lang historie kort: Jeg har det meget bedre og har trappet ud af 90% af tossepillerne.

Resten af Familien FuckedUp har det også godt! Vi slipper snart parcelhushelvedets kedsommelige forpligtelser og flytter til byhus i centrum, og så skal vi leve lidt mere!