Min søde pige er den, der har det svært i øjeblikket, og jeg ved egentlig ikke, om lockouten af skolelærerne er godt eller dårligt for hende. Hun vil ikke i SFO. Hun vil hellere tilbringe dage klistret op ad mig eller fjernsyn – afbrudt af sessions med anklagende blikke og

Jeg keder mig

Derfor piskede vi afsted på cyklerne, så hun kunne komme til musik kl. 15. Vi var der præcis kl. 16:06! Altså…jeg ved ikke…noget med sommertid. Scheiße!

Og gassen er gået af ballonen nu. Hun har lige hylet jeg ved ikke hvor længe, fordi hun var sulten. Men hun vil ikke spise, og dermed kører det hele i ring for mig pga Smartass. Jeeez, hvad er det med de børn? Heldigvis har jeg jo lært nogle ting på børnepsyk, og derfor går jeg ikke udadtil med på dramaet. Men det suger al luft ud af én… Og når jeg siger fra. og holdt. og stop. nu! Så bløder Radars hjerte for hende, og han er nu gået i gang med ‘aktivitet kagebagning’ med hende.

Så nu bløder mit hjerte for dem begge. Jeg frygter virkelig en lang lockout.