Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Status – 1. lockoutdag

Status – 1. lockoutdag

Min søde pige er den, der har det svært i øjeblikket, og jeg ved egentlig ikke, om lockouten af skolelærerne er godt eller dårligt for hende. Hun vil ikke i SFO. Hun vil hellere tilbringe dage klistret op ad mig eller fjernsyn – afbrudt af sessions med anklagende blikke og

Jeg keder mig

Derfor piskede vi afsted på cyklerne, så hun kunne komme til musik kl. 15. Vi var der præcis kl. 16:06! Altså…jeg ved ikke…noget med sommertid. Scheiße!

Og gassen er gået af ballonen nu. Hun har lige hylet jeg ved ikke hvor længe, fordi hun var sulten. Men hun vil ikke spise, og dermed kører det hele i ring for mig pga Smartass. Jeeez, hvad er det med de børn? Heldigvis har jeg jo lært nogle ting på børnepsyk, og derfor går jeg ikke udadtil med på dramaet. Men det suger al luft ud af én… Og når jeg siger fra. og holdt. og stop. nu! Så bløder Radars hjerte for hende, og han er nu gået i gang med ‘aktivitet kagebagning’ med hende.

Så nu bløder mit hjerte for dem begge. Jeg frygter virkelig en lang lockout.

20130402-184709.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *