Jeg har brug for alenetid. Rigtig meget alenetid for at kunne slippe stressen lidt og lade op til endnu en dag… Den tid er svær at skabe rum til i dagligdagen, så jeg har med kyshånd nappet muligheden for 4 dage alene. 4 dage uden krav fra børn, mand, job eller andre venlige væsener.

Jeg har glædet mig til roen, og muligheden for at tænke og arbejde og måske flytte lidt om. Uden de sædvanlige afbrud, som får mig til at skifte retning, fordi jeg glemmer alt om, hvad jeg egentlig var igang med lige før.

Der er gråd og vinken, da familien kører, men jeg lukker og låser bag dem, forventningsfuld som en nyslået student. Fandenivoldsk lader jeg huset sejle og koncentrerer mig om blog og kaffe og solskin. Og helt mentalt overstadig over, at jeg ikke behøver at forholde mig til emnet mad overhovedet!

Ja…og så sidder jeg så og tuder nu, fordi jeg ikke kan finde ud af at være alene. Så keder jeg mig allerede, og jeg er sulten, og jeg kan ikke tage mig sammen til nogen af alle mine projekter (blir jo nødt til først at rydde op). Jeg føler mig ond, og synes det er synd for børn m.fl. at de skal leve med den her jammer-tilstand. Fandme syg i bøtten altså!

20120729-163515.jpg