Er du gal, hvor er jeg stadig dårlig til at styre mig selv i forhold til forventninger! Altså ikke udtalte forventninger. Kun dem der bor i mit hovede. Før jeg ser mig om, er det løbet løbsk, og kroppen gør modstand mod hjernens behagesyge. Så banker hjertet på, og jeg skal vælge lettelsen i at vælge skuffelsen. For hjertebanken betyder også besøg af vennerne tristhed, angst og håbløshed. Den klamme trio.

Fint nok at jeg kan mærke grænserne nu, men det kan man jo ikke leve af. Ved faktisk ikke, hvad jeg KAN leve af uden at blive syg og angst. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg starter på en velkendt dans med Det Offentlige igen. Jeg har meldt mig ledig, så der kommer ydmygende møder hos jobcenter og a-kasse. Tidligere erfaringer med disse instanser minder mig om dengang jeg var på charterferie.

Jeg var på Gran Canaria, sikkert på en afbudsrejse. 14 dage for ingen penge, og alt i alt var det hele fint. Jeg undgik pinagtige fællesfester og rejste med lokalbusser i stedet for guidede pakke-‘tours’. Men på hjemrejsedagen undslap jeg ikke. Jeg blev et får i en flok. Flyet var voldsomt forsinket pga en fejl i motoren, og det betød, at man som rejsende blev sat i en tilstand af umynddiggørelse og manglende forståelse.

SÅ var det bedst at bruge sine kontanter. NÅeh NEJ, det var det ikke alligevel.

NU kører vi!

NÅ? (Det var så ikke til lufthavnen, men til et andet resort af et charterhelvede).

NU er der mad, og så skal I stille jer i kø!

NEJ, drikkevarer er ikke inkl.,

(selvom det er 40 grader og dehydreringsalarm)

Nåmn kan man så hæve nogen penge…?

Der er INGEN grund til at være fræk – vi GØR det så godt vi kan, og hvis du nu bare…

What! E! Ver!

Jeg egner mig ikke til det. Jeg bliver tvær og irritabel, og synes at det kunne gøres bedre.
Det er jo som regel ikke et særlig godt udgangspunkt for en god dialog.

Det er forudindtagethed forresten nok heller ikke…

20130513-145921.jpg