Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Ramt af natten

Slambam endnu en morgen i sort humør, endda på Radars fødselsdag.

Jeg har engang læst, at nogen har virkelig slemme nætter, men ro om dagen. Andre har det dårligt i vågen tilstand, men har ro, når de sover.

Og så er der undtagelserne. Os der krydrer det depressive med drabelige, angstfyldte natlige mareridt. Hvor man ikke kan holde ud at være vågen men bange for rædslerne, når man lukker øjnene. Det er heldigvis ikke status pt., men det gør mig rasende at gå ‘normal’ i søvn, men vågne op drømmepåvirket og til rotterne.

Nogen gange kan jeg huske, hvad drømmene handlede om. Oplevelser der bliver siddende i kroppen. Andre gange er jeg bare påvirket, men handlingslammet og i dårligt humør. Som i dag. Sur og ugidelig med gallopperende hjerte. I dag ved jeg, at jeg skal i gang for at få det bedre. Andre gange er kuren kun fred og ro…for helved!

Ok, så er det nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *