Og det blev så ugen

… hvor jeg i distraktion stak resten ad Divas franske hotdog i inderlommen og senere undrede mig over, at juleshopping kunne frembringe en så markant syntetisk svedlugt fra min krop

…hvor jeg opdagede, at sidegevinsten ved endelig at kunne bide sammen i højre side af munden (efter fald-vha-hund) er en sær susen i øret…som de gummibobler med slange man brugte til at puste luftmadrasser op med engang.

… hvor et momentalt breakdown på husmoderevnen resulterede i Kvickly-binge-shopping: 1 stk. chokoladesmelte-ting til Radar, glimmersko til Diva og en sort æske, jeg kan pakke nogle øreringe (som jeg troede jeg kunne sælge) ned i.

… hvor jeg fortsat undrer mig over politikere, sundhedssystem og danskere.

Til gengæld mangler jeg stadig at få tjek på sengetøj og håndklæder til 13 personer i en uge, at finde ud af hvad vi stiller op med katten i selvsamme uge og at finde den positive indstilling til morgendagens madpakker frem.

2 Kommentarer

 1. Skønne dig!
  Glædelig jul til dig og hele menageriet!
  Glæder mig til vi ses i 2014 ;-)

  • hjertefanden

   19. december 2013 at 16:14

   Tak H! Jeps, lad os satse på, at 2014 sparker de foregående år hårdt og effektivt af banen!
   Glædelig jul til jer også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

© 2021 Hjertefanden

Tema af Anders NorenOp ↑