Jeg er glad for Twitter. Jeg synes, at jeg får meget fra strømmen. Facebook…not so much. Og så har jeg rodet med Google+ idag. Og mærker umiddelbart kun irritation.

Mit tekniske gear er tiptop, men for tiden har jeg ikke Outlook længere og må nøjes med Google docs. Vældig forvirrende = irriterende. Den mailkonto, jeg kører der, har jeg brugt til lidt af hvert, og det betyder at den hele tiden er ved at kaste op af ulæste mails, “Jeg har en speciel go tilbud til dig, min ven” og nyhedsbreve.

Jeg har bemærket, at særligt webshops i løbet af de seneste år er blevet ret gode (som en professionel vurdering) til at usende relevante og fristende nyhedsbreve med hyppig frekvens. Gode tilbud, svære at modstå! Sådan en som mig blir altid fristet. Jeg kan lynhurtigt overbevise mig selv om, at jeg mangler lige præcis det, der tilbydes. Og ‘sidste chance’ har desværre også sin effekt på mig… hvilket samlet set blot genererer et overflødigt merforbrug. Der er kun en ting, der virker: At rydde op med den store boltsaks og fjerne alt det der roder eller frister. Så kan hjernen få ro igen. Derfor har jeg kun en ting at sige i dag:

UNSUBSCRIBE (og det skal være lige med det samme!)