Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Male fanden på væggen

At male fanden på væggen er en talemåde, som betyder, at man fokuserer på det negative, forestiller sig det værste, og fremstiller noget som værre end det reelt er.

Nu er der jo ingen grund til at male fanden på væggen

… siges det.
Men det er jeg nu egentlig ikke sikker på, at jeg er enig i… eller/og…nogen gange skal man og andre gange ikke. Problemet er, at vi omgås med forskellige opfattelser af og grænser for, hvad der er reelt. Et reelt problem, en reel fare, en reel belastning? Hvem skal afgøre, om jeg maler fanden på væggen, når jeg måske har virkelig meget brug for hjælp?

Jeg kan konstatere, at jeg ikke altid er god til at gøre det i de rigtige situationer. Og ikke mindst har jeg også en holdning til andres meninger om ‘malen fanden på væggen’ i forbindelse med stress og depression.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *