Det er ret usædvanligt at jeg har valgt at gå ind til en uge med (for mig) så mange arrangementer. Hele tre selvvalgte oven i de mere pligt-agtige (inkl. pandekagefest i 0.C. Medbring selv pandekager…jeg er allerede træt).

Nå men efter ugens aftale med Psyko, skal jeg i morgen mødes med søde K. Hun er altid fuld af krudt og kvalitet, men hun har bestemt også sit at slås med, så det kan også blive ret følelsesladet, I’m afraid. Anyways, hun blogger også, og det er ikke for sjov! Læs bla. om hendes møde med psykiatrienwww.herestothemisfits.com

Tirsdag aften skal jeg til et foredrag med Den Store Blærerøv, Mads Christensen. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor, for jeg forventer sgu ikke ligefrem at få udvidet mine horisonter. Men han har jo jokket i spinaten og provokeret flere gange offentligt og halv-offentligt, og hvem ved om han gør det igen. Tror nemt han kan antænde min indre feminist!

Onsdag aften står den på et (forhåbentlig) sjovt og inspirerende arrangement med Stylecoach Tini Owild. Jeg er besnæret af mange af hendes ideer og forslag, men jeg er også ret forbeholden, når det kommer til stykket.Yay-agtig fornemmelse det må være at følge hendes tøj-diæt, som går ud på at skille sig af med alt det tøj, man ikke har haft på mindst tolv gange i det forløbne år. Så er det bare jeg tænker, at depress-hedens joggingbukser nok ikke bør være vejviser for en identitetskommunikerende og selvtillidsbyggende tøjstil fremover, vel? Men jeg glæder mig og håber på guldkorn mod tøjmani og -stress. Fx. det press der opstår, hvis man skal til en eller anden fin fest. As if!

Altsammen er så fint, når jeg tænker på det. Jeg ved bare, at jo mere det nærmer sig, jo mere begynder jeg at opfinde undskyldninger for ikke at tage afsted alligevel. Så er der det med at møde mennesker, føle mig forkert, være træt, gå i mørket, alene osv. Så synes jeg, jeg har hovedpine… eller forkølet…sygt barn? Jeg ved det bare. Pis!