Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Hvad er klokken?

Hvad er klokken?

På et tidspunkt måtte jeg opgive at finde ud af, hvad klokken var. Jeg kan huske, at jeg stod på gaden med iPhone i hånden og blikket rettet mod en facade med ur. Facaden var analog, mobilen digital og det var umuligt for mig at få noget af det til at give mening.

Jeg opgav det, og da jeg stod der, var jeg ligeglad…som i et træt “for helvede”. Jeg noterede mig min tilstand, men ligegyldigheden og meningsløsheden havde overhånd på det tidspunkt, og derfor rørte det mig ikke særligt.

Det gør det i dag. At en mental nedsmeltning kan blive så voldsom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Hvad er klokken?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *