Hvis du ikke kan lide min blog, så vil jeg da straks kaste dig i armene på en anden blogger, som bærer en del af skylden for, at den findes. Dines die Infotainer (som er fantastisk!) skrev Når tre single kvinder med styr på det mødes på sin blog, og især kommentarerne nagede mig så meget, at jeg fik behov for at losse mine egne historier ud i verden.

I kommentarfeltet skrev b.la Teresa nogle ting, jeg undrede mig over, men tænkte: Nå, de kender nok bare hinanden… Siden har jeg så fundet hendes superærlige blog, Kaffe og T om at være stress-ramt, og den anbefales. Jeg har læst fra start til slut og vil have mere – fordi vi befinder os i hver sin skvulpende båd.

Og den båd kan man ikke bare vælge / tage sig sammen til / etc. at hoppe ud af!!! Læs lige Kæmp, flygt, spil død og Depression kan skade hjernen(*) og [link], og så kan du komme tilbage hertil og få det skåret ud i pap:

Man kan ikke. Man er syg. Hjernen fungerer ikke, og kroppen tager skade. Man gør det yderste af, hvad man kan, og det hjælper ikke med gode råd om dit og dat. Bland dig uden om ELLLER sæt dig ind i, hvad du som medmenneske, ven, kollega eller pårørende kan gøre. Her er et godt [link].

20120729-145934.jpg

* Endnu mere udførlig artikel Depression, stress og hjernefunktion – moderne depressionsopfattelse af OP Poul Videbech