Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Den der er skredet

Jeg har lige besøgt endnu en af de gode blogs, der har opsagt samarbejdet med Bloggers Delight og er blevet sig selv igen, så at sige. Og så slog det mig, at jeg har gjort det samme – blot lige med den forskel, at det er min rolle i det oprindelige koncept for Hjertefanden, jeg har ditched. Nu er det lidt mere ud i een køre, mindre kontrolleret (tjek!) og mere frit. Jeg elsker at lave tegningerne, der illustrerer teksterne, men jeg vil også gerne kunne smide en hurtig tekst uden at lade mig stoppe af manglende tid til også at lave en tegning.

Nu kan jeg også være mig selv, og skrive lige hvad der passer mig (det kunne jeg også før, men der var det lidt malplaceret, hvis jeg fik lyst til fx. at dele en opskrift med jer. Will NEVER happen! men det vil være mindre malplaceret i det her bloglayout.)

Det ligger jeg så lige og tænker lidt over, mens jeg tager mig sammen til at få Lan-unger i seng. Få hoved- og halspinen væk. Få kontaktlinserne ud og komme igang med en godnat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Den der er skredet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *