Dårlig samvittighed
Skyldfølelse
Koncentrationsbesvær
Irritabel
Udmattelse
Infektionssygdomme
Upålidelig

Sygdom igangsatte næste fase. Gennem halvanden måned var jeg på 3x pencillin pga hoste, smerter…muligvis lungebetændelse, muligvis ikke. Jeg lå i sengen, og på arbejdsdage slæbte jeg mig direkte hjem under dynen.

Samtidig var der den familiemæssige situation, som gjorde, at al fritid blev brugt på at forsøge at forstå, hvad vi skulle gøre. Jeg var syg af bekymring og følte mig mere og mere presset

Når jeg blev hjemme for at passe på mit barn, havde jeg dårlig samvittighed. Gik jo fra at være pligtopfyldende og pro-aktiv til at levere en temmelig slatten indsats. Selvom jeg virkelig prøvede kunne jeg ikke koncentrere mig, og jeg blev ofte nødt til at tage hjem, fordi fx drengene var røget i totterne på hinanden.

Jeg opgav min ledelsesfunktion, fordi jeg ikke kunne være bekendt at være så fjern og upålidelig. En af mine kollegaer har siden sagt, at jeg ikke kunne koncentrere mig om at føre en almindelig samtale.

Når jeg var på arbejde, havde jeg også dårlig samvittighed over for min familie. “De er jo det vigtigste, hvordan er det, du prioriterer?!”, sved det inden i.

Og så var jeg jo så sindssygt overvældende udmattet – og på det her tidspunkt havde jeg ikke forstået, at det var nødvendigt med hvile og ro.

I et forbindelse med et af mine egne lægebesøg, fik vi endelig hjælp til vores søn, og hans vej ud blev desværre min vej ind i depressionen.

20120812-105113.jpg