Ikke en fluffy softness der svæver ovenpå og gør alting let. Nej denne blødhed er af den tunge og sugende slags, som en badesvamp, der drypper af for mange følelser og bliver tungere og tungere. Noget i den stil. Så selv om det i princippet er pænt af hjertet at være så følelsesfuld og menneskeligt, så er det frygtelig upraktisk

Ændring af bloggen

Jeg laver om i fokus og struktur af forskellige grunde:

  • Jeg er blevet glad for at skrive. Men det vil være kedeligt at fastholde fokus på de situationer, der har været. Der skal være plads til udvikling.
  • Det er først lige gået op for mig nu, at problemstillingen med spiseforstyrrelser og andre diagnoser i familien kræver sin plads og i virkeligheden skal have meget mere fokus.
  • Jeg har sagt mit job op. Det kræver sit af økonomi og prioriteringer. Og jeg har måske nogle erfaringer…
  • Endelig er der fremtiden, og hvad den bringer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *